loading...
دانستنی ها
امیرحسین بازدید : 345 شنبه 02 دی 1391 نظرات (0)

تلسکوپ فضایی هرشل با زیر نظر گرفتن دو سیستم ستاره‌ای موفق به کشف پدیده‌ای جالب شده و دریافته که این دو سیستم توسط ستاره‌های دنباله‌دار محاصره شده‌اند.

به گزارش دیسکاوری، تلسکوپ هرشل که آسمان‌ها را در نور فروسرخ مشاهده می‌کند، در مطالعات اخیرش دو سیستم ستاره‌ای که احتمال می‌رود میزبان سیاره‌های شبه زمینی متعددی باشند، به نامهای گیلیس 581 و 61 ویرجینز را زیر نظر گرفت. هریک از این سیستم‌های ستاره‌ای به ترتیب در فاصله 22 و 28 سال نوری از زمین قرار دارند.

گیلیس 581 که در دسته کوتوله‌های سری M قرار دارد به تازگی به عنوان ستاره‌ای شناسایی شده که دست‌کم از چهار سیاره برخوردار است که یکی از آنها در منطقه قابل سکونت این سیستم ستاره‌ای در حرکت است. 61 ویرجینز نیز از ستاره‌های سری G است که گفته می شود از دو سیاره ابرزمینی برخوردار است،‌یکی از این سیاره‌ها دو برابر زمین بوده و دیگری 18 برابر زمین است.

هرشل اکنون نکته‌ای جدید درباره این سیستم‌های ستاره‌ای کشف کرده و دریافته این سیستمها توسط حلقه‌ای از خرده‌ یخهای کیهانی محاصره شده‌اند. سامانه خورشیدی توسط ذرات یخی که به کمربند کویپر شهرت دارد محاصره شده، این ذرات یخی منشا تعدادی از ستاره‌های دنباله‌دار مشهور که گاه‌گداری خود را به بخشهای داخلی سامانه خورشیدی پرتاب می‌کنند،به شمار می‌روند.

 

ستاره دنباله‌دار

 

تعاملات گرانشی میان مشتری و زحل در مراحل اولیه تاریخ سامانه خورشیدی باعث شد جنین‌های ستاره‌های دنباله‌دار که درواقع توده‌هایی از یخ و سنگ هستند، از این کمربند جدا شده و رگباری از ستاره‌های درخشان به سوی سیاره‌های داخلی سامانه خورشیدی از جمله زمین حرکت کنند، پدیده‌ای که گمان می‌رود عامل انتقال آب به زمین بوده باشد.

نکته قابل توجه درباره دو سیستم ستاره‌ای مورد مطالعه هرشل این است که هیچ یک از آنها از سیاره‌های گازی عظیم برخوردار نیستند از این رو بسیاری از جنین‌های ستاره‌های دنباله‌دار هرگز حلقه کویپر مانند را ترک نگفته و تعداد زیادی از آنها در خانه خود باقی مانده‌اند به شکلی که جمعیت این ذرات نسبت به جمعیت توده‌های یخی در کمربند کویپر سامانه خورشیدی بسیار بیشتر است.

نتیجه‌گیری دانشمندان از این محاصره ستاره‌‌های دنباله دار این است که سیستم‌های ستاره‌ای که از حلقه ذرات یخی متراکم‌تری برخوردارند، از سیاره‌های کوچکتر و کم جرمتری برخوردارند. نبود سیاره‌هایی به بزرگی زحل و مشتری در این دو سیستم ستاره‌ای به آن معنی است که بمباران‌های سنگین ستاره‌های دنباله‌دار در بخش‌های داخلس این سیستم‌ها رخ نداده و در عوض باران‌های مداومی از ستاره‌های دنباله‌دار در آن رخ می‌دهد. به گفته دانشمندان چنین باران‌های مداومی طی طول عمر این سیستم‌های ستاره‌ای که در حدود دومیلیارد سال است؛ برای انتقال حجم قابل ملاحظه‌ای آب به سیاره‌های داخلی سامانه‌های ستاره‌ای کافی بوده‌است، ماده‌ای که در شکل دادن به محیطی قابل حیات در سیاره‌ها ضروری به شمار می‌رود.

امیرحسین بازدید : 219 شنبه 02 دی 1391 نظرات (0)

خرگوشها و طوطی ها بدون نیاز به چرخاندن سر خود قادرند پشت سر خود را ببینند؟


کرگدنها قادرند سریعتر از انسانها بدوند؟


هیچ پنگوئنی در قطب شمال وجود ندارد؟


مادر و همسر گراهام بل مخترع تلفن هر دو ناشنوا بوده اند؟


کانادا یک واژه هندی به معنی “روستای بزرگ” میباشد؟

 

10 درصد وزن بدن انسان (بدون آب) را باکتریها تشکیل میدهند؟

 

11 درصد جمعیت جهان را چپ دستان تشکیل میدهند؟


 

سوسکها سریعترین جانوران 6 پا میباشند با سرعت یک متر در ثانیه؟

امیرحسین بازدید : 287 شنبه 02 دی 1391 نظرات (0)
اگر ریزش مودارید این مطلب را بخوانید
ریزش مو یکی از شایع ترین مشکلاتی است که ممکن است در هر سنی رخ دهد.
البته این اتفاق معمولا از سن جوانی شروع شده و با افزایش سن شدت می گیرد. از همین رو سعی کردیم این موضوع را از دید کارشناسان دنبال کرده و نتایج آن را به صورت دسته بندی شده و خلاصه برای شما عزیزان و کاربران مجله اینترنتی راهکار منتشر نماییم.
 
ریزش مو
ریزش مو را می توان به دودسته بزرگ تقسیم نمود:

الف) گاهی ریزش مو در جریان امراض و مسایل دیگر رخ داده و علامتی از آن بیماری و مشکل است و در این حالت در اکثریت موارد، درمان آن بیماری به طور خودبخود موجب بهتر شدن ریزش موها، البته در طول زمان (گاهی چندین سال) می گردد. مثال هایی از این نوع ریزش مو عبارتند از:

امراض عفونی به خصوص با تب بالا، انواع سوء تغذیه و کمبود مواد غذایی به خصوص کمبود آهن (که در  خانم ها از علل بسیار مهم ریزش مو است)، کمبود اسید فولیک و کمبود پروتئین ها، اختلالات هورمونی مثل امراض غده تیروئید (کم کاری یا پرکاری)، اختلالات تخمدان، بیماری های غده هیپوفیز و آدرنال، کلیه امراض داخلی که ماهیت مزمن و طول کشیده دارند مثل انواع سرطان ها، نارسایی کلیه و کبد، مسمومیت با آرسنیک، تالیوم و مرگ موش، مصرف بیش از حد ویتامین A و E، شیمی درمانی و رادیوتراپی سرطان ها، استرس های روحی، افسردگی دایمی و عدم تعادل روانی، اعمال جراحی به خصوص عمل های بزرگ و طولانی، مصرف طولانی مدت داروهای اعصاب (کاربامازپین و لیتیوم)، برخی داروهای ضد فشارخون، ایندومتاسین (داروی مسکن و ضد درد)، جنتامایسین (آنتی بیوتیک)، آکوتان (ضد جوش غرور جوانی)، وارفارین (داروی ضد انعقاد خون)، آمفتامین (داروی کم کننده اشتها) و داروهای ضد سرطان و قطع مصرف طولانی مدت قرص ضد حاملگی و کورتون.
امیرحسین بازدید : 323 شنبه 02 دی 1391 نظرات (0)
روشی جالب برای لاغر شدن

روشی بسیارجالب برای لاغر شدن
نتایج تحقیقات نشان می دهد که بالارفتن از پله ها به صورت پله پله کالری بیشتری نسبت به پرش چند پله با هم می‌سوزاند.اگرچه ممکن است به نظر برسد که هنگام پرش ازروی چند پله با هم انرژی زیادی مصرف می کنید اما هنگامی که هر پله را به صورت جداگانه طی کنید انرژی بیشتری نسبت به آن می سوزانید.
محققان بریتانیایی اظهار داشتند که بالارفتن از پله ها به صورت جداگانه کالری بیشتری نسبت به پرش چند پله باهم می سوزاند.

دانشمندان دانشگاه روهامتون به این نتیجه رسیدند که بار بالا رفتن از 5 پله طی 5 روز در هفته ( سربالایی حدود 15 متر) حدود 302 کالری می سوزاند ، اما این در شرایطی است که پله ها به صورت تک تک و جداگانه طی شود.
این درحالی است که پرش از روی چند پله باهم تنها 260 کالری می سوزاند.
دکتر لویس هلسی مدرس فیزیولوژی محیط زیستی و تطبیقی دردانشگاه روهامتون اظهار داشت: ما علاقمند به یافتن مواردی بودیم که انرژی ما را بیشتر می گیرد، بنابراین بالارفتن از پله ها به صورت تک تک و با هم را مورد بررسی قرار دادیم.

وی افزود: تحقیقات ما نشان می دهد که اگر بالا رفتن از پله ها به صورت مرتب و منظم در طول هفته باشد می تواند به صورت بالقوه به کاهش وزن نیز منتهی شود. وقتی که پله ها را به صورت تک تک بالا می رویم انرژی بیشتری مصرف می کنیم و علت آن نیز طبیعی است، چرا که به طور طبیعی این نوع بالا رفتن از پله ها زمان بیشتری می گیرد.

دکتر هلسی یادآور شد: یک توضیح بیومکانیکی نیز برای این مسئله وجود دارد. بالارفتن پله ها به صورت تک تک، موجب تسریع در نرخ کوتاه شدن ماهیچه ها و عضلات می شوند که در نتیجه انرژی بیشتری مصرف می کند.
تحقیقات پیشین که توسط دانشگاه آلستر انجام شده بود نشان می داد که کارمندان اداری که به صورت منظم از پله ها بالا می روند به سرعت می توانند وضعیت جسمانی خود را بهبود بخشند.

محققان برای اعلام این نتایج، فرضیات خود را روی کارمندانی آزمایش کردند که از پله های یک اداره هشت طبقه بالا می رفتند، این ساختمان هشت طبقه 145 پله داشت که کارمندان در آغاز تحقیق کار خود را با بالا رفتن پله ها به صورت یک بار در روز آغاز کرده و آن را به سه بار در روز طی 5 هفته متوالی افزایش دادند.
امیرحسین بازدید : 220 شنبه 02 دی 1391 نظرات (0)
میوه شب یلدا را بیشتر بشناسید

میوه مخصوص شب یلدا را بیشتر بشناسید
همانطور که میدانیدسیب به عنوان مشهورترین میوه در تامین سلامت بدن معرفی شده است، اما تحقیقات جدید نشان می دهند که هندوانه نقش بسیار موثری در سلامت قلب و عروق ایفا می کند.

متخصصان معتقدند که ماده ای به نام سیترولین که در هندوانه به فراوانی یافت می شود، مسئول کاهش کلسترول، فشار خون، وزن و جلوگیری از تشکیل پلاک سرخرگی می باشد. در واقع مصرف این میوه موجب کاهش آترواسکلروز (تصلب شرایین) می گردد.

در مطالعه اخیر، دانشمندان موش های آزمایشگاهی را به دو گروه تقسیم نمودند. رژیم غذایی هر دو گروه سرشار از چربی های اشباع و کلسترول بود. به یک گروه آب به همراه 2 درصد آب هندوانه و به گروه دیگر همان مقدار آب به همراه محلولی داده شد که محتوای کربوهیدرات آن دقیقا مشابه گروه اول (آب هندوانه) بود.

نتایج نشان داد که میزان LDL یا کلسترول بد خون در گروهی که آب هندوانه مصرف کرده بودند، 50 درصد کمتر بود. همچنین در این گروه تشکیل پلاک در دیواره سرخرگ ها 50 درصد کاهش داشت، سطح سیترولین افزایش یافت و افزایش وزن 30 درصد کمتر از گروه دیگر بود.

متاسفانه سالانه 20 درصد از محصول هندوانه در اغلب نقاط دنیا هدر می رود، زیرا معمولا کشاورزان برای برداشت این محصول چندان هزینه نمی کنند. متخصصان معتقدند که از این میزان هندوانه هدر رفته می توان برای استخراج ترکیبات سودمند از جمله سیترولین و لیکوپن (رنگدانه قرمز) استفاده نمود.

تعداد صفحات : 60

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظرشما امکانات ومطالب سایت ما چطوربود؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 299
  • کل نظرات : 226
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 44
  • آی پی امروز : 44
  • آی پی دیروز : 29
  • بازدید امروز : 98
  • باردید دیروز : 34
  • گوگل امروز : 8
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 280
  • بازدید ماه : 2,762
  • بازدید سال : 33,587
  • بازدید کلی : 327,533
  • کدهای اختصاصی