loading...
دانستنی ها
امیرحسین بازدید : 654 یکشنبه 03 دی 1391 نظرات (0)
راه حل های شکست مسائل اقتصادی در زندگی

راه حل هایی برای شکست مسایل اقتصادی در زندگی
مدیریت اقتصادی یکی از مسائل مهم و پر رنگ در زندگی زناشویی است. به خصوص در شرایط فعلی که به هر حال شرایط اقتصادی حالت خاصی پیدا کرده است. روانشناسان از مشکلات اقتصادی که به دلیل عدم مدیریت مناسب به وجود می آید، به نام غول زندگی مشترک یاد می​کنند. مدیریت امور مالی و اقتصادی از پراسترس ترین مسائلی است که رابطه مشترک را تحت تاثیر قرار می دهد و اگر زوج ها به همراه یکدیگر به مقابله با چالش های اقتصادی نپردازند، امیدی برای موفقیت مالی در ازدواجشان وجود نخواهد داشت.

شریک هستیم
خانواده یک واحد اقتصادی است که دو شریک دارد. در واقع با دو نفر شروع می شود و شکل می گیرد. در جامعه ما متاسفانه، شراکت زن و شوهر بسیار کمرنگ است و زن و شوهر خود را برابر و مساوی نمی بینند. شریک نبودن زن و مرد در مسائل مالی و اقتصادی ریشه در این نگاه دارد. به خصوص در وهله اول نوع رفتار مرد بسیار مهم است.
 
برخی اوقات مرد این پیام را به زن می رساند که تو توی این زندگی هیچ کاره ای و در مقابل نیز زن با رفتارش نشان می دهد که تو برای من فقط یک کیف پولی. برای مشارکت اقتصادی در زندگی مشترک، در ابتدا باید این کلیشه های رایج دور انداخته شود و زن و شوهر یکدیگر را به چشم شریک نگاه کنند و رفتارشان حامل پیامی باشد مبنی بر اینکه هر دو در زندگی سهم یکسانی در همه مسائل دارند از جمله در مسائل اقتصادی.

آغازگر جر و بحث
متاسفانه امروزه بسیاری از جروبحث ها و دعواهای زوج ها بر سر موضوعات مالی است که در هر طبقه اجتماعی چه بالا و چه پایین وجود دارد زیرا در هر خانواده ای پول یک معنای خاصی دارد یعنی دعوایی که در خانه من بر سر پول می شود با جر و بحثی که در خانه همسایه ام می شود از دو جنس متفاوت است.
 

شکل ظاهری دعوا یکسان است اما دارای معانی باطنی متفاوتی است. در هر خانواده ای افراد با توسل به پول، کارهای متفاوتی انجام می دهند. مثلا در یک خانواده ممکن است کسی با پول به همسرش باج دهد یا او را کنترل کند. به این طریق از او محبت بخواهد، توجه طلبد و... در نتیجه دعوا و درگیری ها بر سر پول در هر خانه ای متفاوت است اما همیشه آغازگر جر و بحث است.

امیرحسین بازدید : 308 یکشنبه 03 دی 1391 نظرات (0)

زن و شوهر پیری با هم زندگی می کردند. پیر مرد همیشه از خروپف همسرش شکایت داشت و پیر زن هرگز زیر بار نمی رفت و گله های شوهرش رو به حساب بهانه گیری های او می گذاشت. این بگو مگوها همچنان ادامه داشت. تا اینکه ....

امیرحسین بازدید : 164 یکشنبه 03 دی 1391 نظرات (0)
چگونه حافظه ی خودرادرمدت کوتاهی تقویت کنیم؟

چگونگی تقویت حافظه کوتاه مدت
مشکل بزرگ و اصلی زبان آموزان این است که حافظه کوتاه مدت ضعیفی دارند آن هم به این سادگی که سعی می کنند جمله ای که شنیده اند را ضبط و تجزیه و تحلیل کنند. اما جمله دیگری اضافه می شود و همین باعث می شود  نتوانند مفهوم را درک کنند اما نگران نباشند زیرا برای تقویت حافظه کوتاه مدت تان می توانید از این تمرین ها استفاده کنید.

 تمرین اول
50 واژه را به صورت تصادفی انتخاب کنید و آنها را با صدای خودتان ضبط کنید.
حالا یکبار به فایل صوتی گوش دهید و  هرچه به یاد آوردید را یاد داشت کنید.

 تمرین دوم
یک فایل صوتی مناسب با سطح زبان خودتان را انتخاب کنید و به آن گوش دهید، سپس هر 10 ثانیه فایل صوتی را متوقف کنید و هر چه را بخاطر آوردید را باز گو کنید.

 تمرین سوم
این بار باید گروهی تمرین کرده و یک موضوع مشخص را انتخاب کنید و در جمع درباره آن صحبت کنید.حالا سعی کنید نخستین سوالی که مطرح شده و آخرین واژه سوال دوم را به خاطر بیاورید یا حتی دیکته سوال سوم با چه کلمه ای شروع می شود.این روش به شما کمک می کند تا حین صحبت کردن نسبت به جملات و کلمات هوشیار باشید.
امیرحسین بازدید : 224 یکشنبه 03 دی 1391 نظرات (1)
پایان دنیادر شب یلدا شایعه است یا واقعیت؟!!

پایان کار دنیا در شب یلدا شایعه است یا واقعیت؟!!
به گزارش ایران ناز شایعات زیاد و مختلفی در مورد به پایان رسیدن دنیا در محافل اجتماعی مطرح شده است، کارشناسان علمی و مذهبی هیچ توجیهی برای این شایعه را منطقی ندانسته و این شایعه را ترفندی برای بهره‌گیری‌ های برخی افراد از جهل مردم میدانند.
 
شایعات مختلفی در مورد به پایان رسیدن دنیا در محافل اجتماعی مطرح شده است، کارشناسان علمی و مذهبی هیچ توجیهی برای این شایعه را منطقی ندانسته و این شایعه را ترفندی برای بهره‌گیری‌های برخی افراد از جهل مردم می‌دانند. مدت‌هاست شایعات مختلفی در مورد به پایان رسیدن دنیا در روز ۲۱ دسامبر سال ۲۰۱۲ همزمان با شب یلدا در ایران در وبلاگ‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود و هر روز ابعاد گسترده‌تری به خود می‌گیرد.

البته از سوی کارشناسان علمی و  به خصوص سازمان فضایی ناسا این شایعات تکذیب شده و حتی ناسا آن را شایعه‌ای مضحک دانسته است. قضیه به پایان رسیدن دنیا در روز ۲۱ دسامبر سال ۲۰۱۲ برای نخستین بار با این ادعا آغاز شد که سیاره‌ای به نام نیبیرو که سومری‌ها آن را کشف کرده‌اند، در حال حرکت به سوی زمین است.
 
ابتدا گفته می‌شد که این فاجعه در ماه می ۲۰۰۳ رخ میدهد و زمانی که این تاریخ گذشت و هیچ اتفاقی نیفتاد، زمان موعد به دسامبر ۲۰۱۲ تغییر کرد و به تقویم باستانی مایا که تحول بزرگ در زمستان سال ۲۰۱۲ را پیش‌بینی کرده بود، ربط داده شد، به همین دلیل هم تاریخ ۲۰ دسامبر به عنوان روز موعود پیش‌بینی شد.
 
در مورد این شایعه سازمان جهانی ناسا این موضوع را مطرح کرد که نه ناسا و نه هیچ سازمان علمی دیگری چنین چیزی را پیش‌بینی نکرده است. در گزارش ناسا آمده است، اصلاً تراز به خط شدن گیتی وجود ندارد و حداقل تا چند دهه آینده چنین هم‌راستایی رخ نمی‌دهد و حتی اگر هم چنین پدیده‌ای اتفاق افتد، تأثیر آن بر زمین بسیار ناچیز است.
 
به عنوان نمونه، در سال ۱۹۶۲ چنین هم‌ترازی رخ داد و ۲ مورد دیگر هم در سال‌های ۱۹۸۲ و ۲۰۰۰ اتفاق افتاد. در هر دسامبر هم زمین و خورشید با مرکز کهکشان راه شیری هم‌تراز می‌شوند، اما این یک رخداد سالانه است که هیچ تبعاتی هم ندارد. برخی می‌گویند بر اساس تقویم مایا وقتی یک روز در سه دور این تقویم مشترک باشد آخر دنیاست، در صورتی که تقویم مایا سه دور مختلف دارد که امکان مشترک بودن یک روز در این سه دور در بعضی سال‌ها اتفاق عجیبی نیست.

هم‌ترازی خورشید و مرکز کهکشان و زمین نیز که برخی به عنوان توجیه علمی پایان دنیا بودن اعلام می‌کنند هر سال اتفاق می‌افتد. تئوری‌هایی که برای این شایعه مطرح کردند اصلاً جدی نیست ولی یکی از پیش‌بینی‌های آنها می‌تواند به واقعیت نزدیک باشد که این تئوری می‌گوید در ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ و پس از آن سطح آگاهی مردم جهان بالا می‌رود و مردم با ابعاد معنوی و روحانیت بیشتر آشنا می‌شوند.

اینکه عصر جهل به پایان برسد و عصر روشنایی، دانایی و خرد آغاز شود مسئله امیدوارکننده‌ای است و اصلاً ترسناک نیست. قرار نیست چیزی نابود شود ولی برخی کشورها نظیر کشور روسیه در شبکه‌های تلویزیونی خود به طور مداوم برنامه‌هایی را به عنوان پایان دنیا پخش می‌کنند که این مسئله فقط سبب ترس و افسردگی در مردم میشود.
امیرحسین بازدید : 452 یکشنبه 03 دی 1391 نظرات (2)

اعلی حضرت هردمبیل و انتقادپذیری 

اغلی حضرت هردمبیل بنا به اصل اصیل تبارشناسی و خانوادگی خود هیچ علاقه و میانه ای با نقد و انتقاد نداشت و خود و حرف خود را مساوی با حق و حقیقت می دانست. او با درک و فهم اندک و ناقص خود در باره هر موضوع اعم از دینی،علمی،اقتصادی،پزشکی ،نجوم و...هر چه را تشخیص می داد، آن را چون وحی مُنزل می پنداشت و بی پایه ترین باورها را با قاطعیت بیان می کرد و بر اساس آن قانون می نوشت و هیچ کس جرات نداشت درباره نظریات مطلق گرایانه او شک کند یا بحثی و نقدی و تردیدی را مطرح نماید.

 روزی هردمبیل شکم درد گرفت. فورا پزشکی را بر بالین او فراخواندند. پزشک پس از معاینات مفصل مشکل را پرخوری تشخیص داد و درمان را در اماله کردن دانست. وقتی هردمبیل علت بیماری و درد را از پزشک پرسید، او با ترس و احترام و با لکنت زبان پاسخ داد:

- بعضی از خوراکی های سفت و سخت و دیرهضم در روده ها و معده مبارک گیر کرده است.

- خب ! چه کار باید کرد؟ پزشک ترسان و لرزان گفت:

- قربان ! اماله !....

شاه که این درمان را توهین آمیز می دانست، با خشم فریاد کشید:

  مرا باید اماله کرد؟!!

پزشک بدبخت که همه تن و بدنش از ترس می لرزید،بریده بریده گفت:

- نه نه ، نه قربان ! بنده را!!

بنابراین به دستور سلطان،پزشک بخت برگشته را خوابانیدند و برای درمان شاه او را اماله کردند!!

تعداد صفحات : 60

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظرشما امکانات ومطالب سایت ما چطوربود؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 299
  • کل نظرات : 226
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 44
  • آی پی امروز : 21
  • آی پی دیروز : 29
  • بازدید امروز : 40
  • باردید دیروز : 34
  • گوگل امروز : 8
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 222
  • بازدید ماه : 2,704
  • بازدید سال : 33,529
  • بازدید کلی : 327,475
  • کدهای اختصاصی